2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Közleményben reagált a Fidesz a Bajnai látogatásra

Úgy fogalmaznak, ez azonban nehéz lesz, mert látható, hogy Bajnai Gordon tegnapi látogatására is alig mentek el néhányan a gyulaiak, megint jellemzően vidékiek ültek a hiányos széksorokon.

“Bajnaiék ezt az érdektelenséget a” félelemmel” magyarázzák, de nyilván ez sem igaz, mert a baloldali propagandával szemben Magyarországon szabadság és demokrácia van. Vajon beszélhetünk-e a kormánytól való félelemről, ha a gyűlöletbaloldal a miniszterelnökről hungarocell szobrot készít, majd egy tüntetésen azt lerántja a földre, lefejezi, a fejét rugdossa, késekkel szurkálja és körbehordozza Budapesten? Ha a baloldal gyűlöletének nyilvánosan ilyen tág teret engedhet, ott nem beszélhetünk elnyomásról. A baloldal iránti érdektelenségnek más okai vannak. Például az, hogy a gyulai emberek átlátnak a szitán. Nem kérnek abból a Bajnaiból, aki pont Gyulán próbálja elhitetni az emberekkel, hogy a kormány nem támogatja a turisztikai fejlesztéseket. Gyulán az Orbán kormány döntései alapján éppen családi élményfürdő épül, két szálloda felújítása éppen zajlik, egy hotel korszerűsítése pedig a nyáron befejeződött, most újul meg a Béke sgt., a Göndöcs kert, lovarda épült – hogy csak a legfontosabbakat említsük. Ezeket a gyulai polgárok a saját szemükkel látják, ezért tudják, hogy Bajnai hazudik.

Nem kérnek a gyulai emberek a megélhetési politikus Bod Tamásból, a bukott újságíróból sem, aki állítása szerint azért tör politikai babérokra, mert a tanult fiatalok elhagyják az országunkat. A gyulaiak ugyanis átélték azt, amikor városunkban a baloldali városvezetés és baloldali kormányok idején munkahelyek százai szűntek meg, bezárt a Tejporgyár, leállították a Húskombinátban a vágást, ezzel százak kerültek utcára, a vállalat pedig a lejtőre. A Fideszes városvezetéstől és az Orbán-kormánytól pedig azt láthatják itt helyben, a saját szemükkel, nem elmondásból, hogy a gyulai húsipart, ezzel háromszáz munkahelyet megmentettek és gyulai vállalkozások a kormány és az önkormányzat együttműködésével százas nagyságrendben hoztak létre új munkahelyeket.

A gyulai embereknek az eredmények és az elvégzett munka számít, nem a bukott baloldal ígéretei.”

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …