2024. április 25., csütörtök
FONTOS

A Szeged nyerte a gyulai rangadót (VIDEO)

Az első félidő nagyobbik részében mindkét csapat taktikusan, fegyelmezetten játszott. Az első komolyabb lehetőség a Szeged előtt adódott a 6. percben. A folytatásban sokszor inkább a taktikai harc dominált, lehetőség ugyan mindkét csapat előtt adódott, de igazán nagy helyzet nem alakult ki, de a 40. perc változást hozott, Kis Róbert Germán passzából óriási gólt ragasztott Marton Zoltán kapujába. Nem várt sokáig a válasszal a Termál, Bálint Balázs labdáját Zádori Imre helyezte el a szegedi kapuban.

Úgy kezdődött a második játékrész, ahogy az első befejeződött, vagyis góllal. Kis újra távolról próbálkozott, Marton kapus pedig segített neki. Az 55.percben Ács Levente leültette Kristóf Gergőt, majd a hálóba helyezett, ezzel már 3-1-re vezetett a Szeged. Kovács Tamás beadását Dragan fejelte fölé, majd a 68. percben el is dőlt a 3 pont sorsa. Veizer játékvezető a videóban látható esetet szabálytalannak látta, és büntetőt ítélt. Ezt a Szeged gyulai játékosa, Germán Tamás értékesítette.

A szegedi győzelem ellenére a mérkőzés gólja a gyulai Okos Istváné lett, aki 30-35 méterről, állítgatás nélkül, jobb külsővel tekerte át a labdát a szegedi kapus felett.

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …