2024. április 26., péntek
FONTOS

Szeged-ESMTK 2-2 (VIDEO)

Egy perc múlva csak a felső léc mentette meg a vendégeket az egyenlítéstől, újabb egy perc múlva pedig már az sem. A Molnár F. Tamás kapus kirúgása után Kovács Balázs a pesterzsébeti hálóőrt átemelve helyezett a kapuba.

Az első félidő a továbbiakban is a szegedi fölény jegyében telt, gól azonban már nem született.

Egészen más képet mutatott a második félidő. Egy szöglet után Dombai fejesét Germán Tamás bólintotta a kapuba, ezzel fordított a Szeged.

A videóban megnézhető eset után a játékvezető a vendégektől Lőrinczyt, a hazaiaktól pedig Kérit állította ki, így a két csapat 10-10 emberrel folytathatta a mérkőzést.

A 65. percben ezután az eset után büntetőhöz jutott a Szeged, amit a csapat gyulai játékosa, Germán végzett el. A büntető kimaradt, és a vendégcsapat helyzetei után a Szeged tovább fogyatkozott, a második sárga lapját begyűjtő Dombai is mehetett az öltözőbe, így a hazaiak 8 mezőnyjátékossal folytatták a találkozót.

Három perc múlva jött az egyenlítés, Fekete duplázott, így az emberelőnyben játszó ESMTK előtt megnyílt az út a győzelem felé. Újabb gól azonban nem esett, sőt, a hazaiak voltak veszélyesebbek, a fehér mezesek időnként beszorultak saját kapujuk elé.

A találkozó után önkritikus hangon értékelt Germán Tamás csapatkapitány. Nyilas Elek vezetőedző szerint megnyert mérkőzésen szereztek egy pontot.

Ezzel a döntetlennel, és mivel a Soroksár legyőzte a Gyulát, a Szeged hátránya 6 pontra nőtt a listavezetővel szemben. A kék-feketék legközelebb a Rákosmentéhez látogatnak, a Termál a Szekszárdot fogadja.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …