2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Elismerés a csabai rendőrkapitánynak

A Magyar Bűnüldözők Szakmai Egyesülete 2013. december 10-én Budapesten, a Főpolgármesteri Hivatalban rendezte meg a dr. Dobos János Emléknapot. Ebből az alkalomból Hajdú Antal a rendőri pályafutása során nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért az Egyesület legmagasabb szintű elismerését, a dr. Dobos János díjat vehette át.

Hajdú Antal r. ezredes 1978. július 1-től teljesít szolgálatot a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. Bűnüldözői pályafutása a vizsgálati szakterületen kezdődött. 1982-től 1990-ig a megyei főkapitányság vizsgálati osztálya, majd 1993-ig a Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője volt. 1993-ban a megyei főkapitány bűnügyi helyettesévé nevezték ki, és közel 15 éven keresztül, egészen 2007. végéig látta el a megye bűnügyi szakterületének irányítását. 2007. december 16-tól ismét a megyeszékhelyi rendőrkapitányság vezetői beosztását tölti be.

Pályafutása során kiemelkedő szakmai munkája, a bűnüldözés terén végzett, a fiatal bűnügyi állomány képzését szem előtt tartó vezetői tevékenysége, valamint a legtöbb esetben jelentős társadalmi érdeklődés mellett folyó nyomozás-irányításai miatt számtalan dicséretben és elismerésben részesítették. 2007-ben a szakterületet irányító igazságügyi és rendészeti miniszter „Szent György Érdemjelet” adományozott részére.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …