2024. március 29., péntek
FONTOS

Polgárőrt köszöntöttek a rendőrök

A Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület hosszú ideje együttműködik a Gyulai Rendőrkapitánysággal. A fürdővárosban élők, illetve oda látogatók biztonságáért dolgozó önkéntesek önállóan és a rendőrökkel közösen is teljesítenek szolgálatot. Ezzel is támogatják a lakosság biztonságérzetének erősítését célzó rendőri tevékenységet, intézkedéseket.

A Gyulai Rendőrkapitányságon, december 31-én Kolysza Zoltán alezredes, a kapitányság vezetője fogadta azt a polgárőrt, aki 2013-ban a legtöbb órát töltötte el rendőrökkel közös járőrszolgálatban. A Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesületben a szervezet megalakulása óta tevékenykedő Berke Lajost korábban az Országos Polgárőr Szövetség is kitüntette és a kapitányság vezetői is elismerik munkáját, segítőkészségét. Megbecsülésük jeléül szerény ajándékcsomagot állítottak össze számára, melyet a kapitányság vezetőjétől vett át.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …