2024. március 28., csütörtök
FONTOS

2 hét alatt 10 ezer vendég az Aquapalotában (VIDEO)

 Már a nyitáskor nagy volt az érdeklődés, és ez az ünnepek alatt sem csökkent, mostanra viszont már, mint a képeken is látható, mérséklődött. A Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója hétfőn kapta kézhez az elmúlt napok látogatottsági adatait, és mint mondta, a számok még előzetes, bizakodó várakozásaikat is felülmúlták.

A vendégek között nagy arányban jelentek meg a határon túli, elsősorban romániai turisták. Sok olyan család érkezett bel- és külföldről egyaránt, ahol az óvodásnál nagyobb, kisiskolás, vagy éppen annál valamivel idősebb gyerekek vannak.

A fürdő menedzsmentje az egész évben működő létesítmény miatt nagy hangsúlyt kíván fektetni a “szürke hétköznapokra”, vagyis arra, hogy ne csak egy-egy nagyobb ünnep idején legyen sok vendég.

A várfürdő vezetése nagyobb hangsúlyt fektet a helyi szállodákkal való együttműködésre. A hotelekben hétfőtől élnek olyan csomagok, melyek kedvezményes árú Aquapalota belépőt tartalmaznak.

Mint arról már beszámoltunk, a fürdő menedzsmentje arra számít, hogy az élményfürdő révén évente 100 ezerrel nő meg a vendégszám. Ehhez képest bő két hét alatt már közel 10 látogatót regisztráltak.

Az Aquapalota amellett, hogy az ország egyik legzöldebb, vagyis leginkább környezetbarát fürdője, sok olyan élményelemmel bír, melyek a térségben máshol nem találhatók. Ilyen az egyes szakaszokon felfelé ívelő csúszda. Emellett trambulin, barlangi sodrófolyosó, vízibár, vízesések, buzgárok, nyakzuhatagok várják a vendégeket 900 négyzetméternyi vízfelületen.

Nézze meg ezt is:

Jelentős fejlesztés előtt áll a gyulai onkológiai centrum

  A hamarosan kezdődő eszközpark fejlesztéssel a Békés vármegye onkológiai betegeit ellátó gyulai központ felzárkózhat …