2024. április 26., péntek
FONTOS

Elfogták a Dobozi úti trafik rablóját(VIDEO)

– A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei azonnal a bolthoz vonultak és a helyszíni szemle végrehajtásával párhuzamosan megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást. A szemle során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény elkövetésekor használt kést, valamint azt a kerékpárt, amivel az elkövető a helyszínről elmenekült. Rövid idő múlva a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének kilétét is megállapították. Mivel K. Attila a hatóságok elől elrejtőzött, ezért elfogató parancsot bocsájtottak ki ellene és nagy erőkkel keresni kezdték – tájékoztatott Albert István, a megyei főkapitányság sajtóreferense.

A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói a kutatás eredményeként a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei segítségével 2014. január 24-én délelőtt egy sarkadi családi házban elfogták a keresett férfit, akit előállítottak és bűnügyi őrizetbe vettek. A kihallgatása folyamatban van.

Gyulán rövid időn belül ez volt a második trafikrablás, országosan néhány naponta történik hasonló eset.

A Honvéd utcai esetről itt írtunk: http://www.gyulatelevizio.hu/szolgalatban/8272-trafikot-raboltak-a-honved-utcaban-elfogtak.html

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …