2024. március 29., péntek
FONTOS

Balliberális kritika a Fidesznek az ajánlások kapcsán (VIDEO)

 

Bod Tamás elmondta, olyan információ is eljutott hozzá a gyulai központú választókerülethez tartozó Okányból, hogy aki az MSZP-re szavaz, tűzifát kap, de mint mondta, ez már csak azért sem lehet igaz, mert az MSZP nem indul külön, csak a pártszövetség részeként.

Egy nap alatt 3200, dr. Kovács József indulását támogató aláírás gyűlt össze a szükséges 500-zal szemben – közölte a Fidesz helyi szervezetének közleménye. Az aláírások gyűjtése nem áll meg, az elkövetkezendő hetekben megkeresik mindazon polgárokat, akik egyetértenek a rezsicsökkentéssel, akik támogatják a kormány magyar családokért tett intézkedéseit és támogatják Kovács József munkáját – írta a jobboldali párt.

Szerkesztőségünkbe eljuttatott levelükben az áll: “Köztéri akcióinkon megszólítjuk mindazokat, akik nem szeretnék, hogy Magyarországot ismét mélybe taszítsák azok, akik ezt már számtalanszor megtették a rendszerváltás óta, és akik csak gyűlöletkeltéssel és álbotrányok keltésével kívánják országosan és helyben is felhívni magukra a nem növekvő figyelmet.”

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …