2022. június 29., szerda
FONTOS

Pályáztatják az óvodavezetői állást (VIDEO)

Az előterjesztés szerint a jelenlegi vezető, Csotye Jánosné vezetői megbízatása ez év nyarán lejár, ezért szükséges pályázat kiírása a vezetői álláshelyre. A vita abban alakult ki, hogy több mint hetven szülő és maga az érintett is kérte, hogy ne legyen pályáztatás, mert meg vannak elégedve a jelenlegi vezető munkájával. Görgényi Ernő polgármester szerint a pályáztatástól kivételes esetben el lehet tekinteni, azonban erről a megfelelő módon és a megfelelő időben lehet dönteni, ám az óvoda részéről konkrét személyes megkeresés nem érkezett ez ügyben.

A másik napirend, ami ehhez az intézményhez kapcsolódott a fenntartási jog átadása volt az országos román önkormányzatnak. Itt az a döntés született, hogy a város a megfelelő jogi keretek között megkezdi a szükséges egyeztetéseket, véleményezéseket és ezt követően megteszik a szükséges intézkedéseket.

Támogatta a testület, hogy a málenkij robot 70 évfordulójára Szőke Sándor szobrászművész alkotását felállítsák az elhurcoltak emlékére az Apor téren.

Nézze meg ezt is:

A nagy hőség miatt szinte folyamatosan locsolnak a közüzemi kft munkatársai

  Müller Cecília országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján június 27-től 30-ig az …