2024. április 16., kedd
FONTOS

Szurkolói kártya: az NB III-ban először Gyulán (VIDEO)

A két téma közül az egyik akár országos hírértékkel is bírhat, hiszen az NB III-ban először a Tisza-parti együttes vezeti be a szurkolói kártyát – Gyulán. – A mérkőzések csak az egyébként ingyenes, fényképpel és személyes adatokkal ellátott kártyával látogathatók – közölte Tanács Attila technikai vezető.

A csapat esélyeivel kapcsolatban Nyilas Elek vezetőedző elmondta, 8 hetes felkészülési időszak végére értek, és a cél nem változott: ki kell harcolni az első helyet jelentő feljutást a 6 pontos előnyben lévő Soroksárral szemben. Ebben fontos szerep hárul az együttes három új igazolására, az Olaszországból hazatérő Bartyik Norbertre, valamint az NB I-es tapasztalatokkal felvértezett Máté Péterre és Zelenyánszki Lászlóra. Nyilas Elek szerint az érkező, rutinos játékosokkal elkerülhetők lesznek azok a pontvesztések, melyek ősszel több esetben előfordultak.

A csapat első tavaszi tétmérkőzését szombat délután fél 3-kor játssza, Gyulán az utolsó helyezett Komló ellen. A Termál ugyanebben az időpontban a szintén az alsóházhoz tartozó Monort fogadja.

Nézze meg ezt is:

Ezeket a terveket valósítaná meg a következő öt évben Görgényi Ernő

    A megújult Százéves cukrászda udvarán, pénteken délután öt órakor kezdődött az a programismertető …