2022. július 4., hétfő
FONTOS

Szeged-Komló 2-0 (VIDEO)

A hazai csapat hamar lehűtötte az öt védővel és négy középpályással felálló Komló pontszerzési reményeit. Az egyik új igazolás, Máté Péter már a 3. percben betalált, és ez megadta a találkozó alaphangját.

A folytatásban kisebb lendülettel folyt tovább a játék, a komlóiak túl sokat nem mutattak, de a Szeged is játszott már jobb formában. A félidő vége előtt két perccel Máté fejelt tiszta helyzetben a kapus kezébe.

A második játékrész elején Bartyik veszélyeztette a komlói kaput, majd kissé leült a meccs, és a Komló előtt is adódott lehetőség. A vendége esélyei a 73. percben szálltak el végleg, Germán Tamás, az egész NB3-as liga leggólerősebb játékosa ugyanis újra betalált.

A folytatásban újabb gól nem született, így a Szeged végül magabiztos győzelmet aratott. A csapat vezetőedzője, Nyilas Elek azt emelte ki, hogy ha szenvedve is, de sikerült nyerni. A Szeged a következő mérkőzését a középmezőnyhöz tartozó Bölcske otthonában játssza.

Nézze meg ezt is:

Főzőversenyt rendez a Gyulahús

  Mintegy tucatnyi csapat részvételével negyedik főzőversenyét tartja szombaton a Gyulahús, a munkatársak a hétköznapokból …