2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula-Dabas 1-0 (VIDEO)

A 19. percben Claudiu Dragan egy tizenegyesből megszerezte a vezetést. A hazai csapat nem sokkal az első találata után ismét veszélyes volt a dabasi kapura.

A 38. percben a vendégcsapat majdnem kiegyenlített, majd két perccel később a hazaiak kerültek hasonló helyzetbe. Az eredmény az első félidőben már nem változott.

A második félidő elején a vendég csapat tíz emberre fogyatkozott, miután védőjüket, Győri Zoltánt kiállították. A kék-fehér együttes a hátralévő időben nem tudta kihasználni az emberelőnyt, de így is sikerült itthon tartani a három pontot. Kovács Tamás a hármas sípszó után röviden értékelte a szorosnak mondható mérkőzést.

Kovács Tamás hozzátette, nem érezte a Dabas csapatát gólerősnek, de fegyelmezetten és zártan védekeztek, ezzel is megnehezítve a támadást.

Popovics Pál hozzátette, a középpályás játékon szeretne a későbbekben javítani. Az 1-0-ás vezetés után úgy látta, volt egy számukra meg nem adott tizenegyes, amivel szerinte könnyebben eldőlt volna a három pont sorsa. A csapat a következő találkozóját idegenben, a Dunaharaszti otthonában játssza.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …