2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyurcsány látogatás Gyulán(VIDEO)

A videóban látható, másik transzparens Gyurcsány Ferencnek a homoszexuálisok házasságát propagáló kijelentéseire született válaszul. Itt volt a plakátokról már ismert bohóc is, de a fő témát az új Zuschlag ügy szolgáltatta. Mint ismert, az egykori MSZP-s politikus, Zuschlag János egy pénteki interjúban azt mondta, ötvenmillió forintot kapott egy szatyorban a szocialistáktól, hogy 2006-ban lépjen vissza a képviselő-jelöltségtől.

A videóban látható, hogyan érkezett meg a Vigadóhoz Gyurcsány Ferenc. A nemrég lerakott térkőre felhajtva, közvetlenül a bejáratnál állt meg. Helyi hívei üdvözölték, majd még a Hír Tv riporterét is eltávolították útjából.

A fórumon előbb Bod Tamás, a balliberális pártszövetség helyi országgyűlési képviselőjelöltje beszélt, és a jelenlegi kabinet leváltásának a jelentőségét hangsúlyozta.

Gyurcsány Ferenc a tüntetőkre utalva azzal kezdte, ami nem pusztít el, az megerősít. A volt miniszterelnök azt mondta, április 6-án történelmi választás lesz, ezért mindenkit arra biztatott, menjen el április hatodikán szavazni, hogy megtörténhessen a kormányváltás, egyúttal a minimálbér emelésére tett ígéretet kormányra kerülésük esetén.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, szeretnék, hogy április hatodika után egy békés, mindenki számára elfogadható, demokratikus országban éljenek az emberek.

A fórum azon része, ahol a jelenlévők kérdezhettek, már nem volt sajtónyilvános.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …