2022. július 2., szombat
FONTOS

Gyula – Orosháza 1-2 (VIDEO)

A megyei rangadó elején számos helyzetet alakított ki a hazai csapat, melyeket nem sikerült érvényesíteniük. Kukla Zsombor passzát követően, a 7-es mezben játszó Okos Istvánnak egy óriási helyzete keletkezett, de a lövést a vendég csapat kapusa hárította.

A vendég csapat első komolyabb helyzete akkor alakult ki, mikor Végh Ariel szabadrúgását követően Baranyai Béla bólintott a kapu mellé. Nem sokkal később Kovács Tamás szabadrúgását hárította az orosházi csapat védelme.

A 38. percben egy hosszan előreadott labdát és egy sikeres passzt követően Csák Zoltán talált a gyulaiak kapujába.

A második félidő elején egy óriási egyenlítési esély keletkezett a kék-fehérek előtt, hiszen a vendégek kapusa távol volt kapujától. A hálóőr egy óriási védéssel megtartotta csapata előnyét.

A 78. percben Kovács Tamás szögletéből öngól született, amely Huszár Gergő válláról került a kapuba. Nem sokkal később, a 80. percben Styecz Milán, egy óriási kapushiba után talált a hazaiak kapujába.

A hazaiak többször is megpróbáltak egyenlíteni a mérkőzés lefújásáig, de Fortuna nem volt kegyes hozzájuk.

Kovács Tamás hozzátette, mindent megtesznek a következő mérkőzésükön, hogy győzelemmel hagyják el a pályát. Popovics Pál elmondta, hogyha a két egyéni hibából nem kapnak gólt, akkor 1-0-ra kellett volna a csapatának nyernie.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC következő ellenfele idegenben az ESMTK lesz.

Nézze meg ezt is:

Negyven fellépő áll a nézők elé Gyula közterületein

  Csütörtök este a Premier Művészeti Szakgimnázium békéscsabai növendékei adtak koncertet a Szent Miklós parkban. Ez …