2024. április 19., péntek
FONTOS

Plakátrongálás és feljelentések (VIDEO)

Kásler Árpád, A Haza Nem Eladó Mozgalom helyi országgyűlési képviselő- és miniszterelnök jelöltje kedden azt mondta, ők ugyan kimaradtak a politikai sárdobálásból, de mint fogalmazott, mostmár nem állhatják meg szó nélkül a történteket. Hangsúlyozta, 2000 plakátot tűztek ki, de ezekre már az első éjszaka ráragasztottak fideszes plakátokat. Kásler Árpád úgy fogalmazott: joggal tartanak tőlük.

Bod Tamás, a balliberális pártszövetség országgyűlési képviselőjelöltje kedden arról számolt be, hogy vasárnapról hétfőre virradóan szisztematikusan megrongálták az óriásplakátjait. Ezügyben feljelentést tett a rendőrségen.

A videóban megnézhető, hogy kezdte szerdai sajtótájékoztatóját Tolnai Péter. A Fidesz választókerületi kampányfőnöke elmondta, a helyi választási bizottság elutasította azt a beadványt, melyet a Fidesz nyújtott be egy, Bod Tamás képviselőjelölt által egy közösségi oldalon megosztott tartalom miatt. A fellebbezés után a Nemzeti Választási Bizottság azonban helyt adott az indítványnak. A balliberális pártszövetség jelöltje egy olyan képet osztott meg az egyik közösségi portálon, melyen egy narancsba vésett horogkereszt látható.

A Nemzeti Választási Bizottság döntésére Bod Tamás szerda délután azt mondta, nem itt van vége az ügynek. Hangsúlyozta, a két teljesen ellentétes határozat miatt a Kúriához fordulnak az ügyben.

Nézze meg ezt is:

Karitatív rangadóra készülnek

  A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi …