2024. április 20., szombat
FONTOS

Megtalálták az eltűnt lányt

 

Békés megyében május 11-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság munkatársai május 11-én megtaláltak egy eltűnés miatt körözött 17 éves lányt. A tinédzser engedély nélkül volt távol abból a lakásotthonból, ahol él, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság ezért rendelte el a körözését. A lányt megtalálását követően meghallgatták és átadták a lakásotthon képviselőjének.

Egy örmény és egy török állampolgárt irányítottak vissza a határrendészek a Békés megyei határátkelőhelyekről Romániába. A 48 éves örmény férfi május 11-én 2 órakor jelentkezett belépésre Battonyánál, de nem rendelkezett a beutazáshoz szükséges támogató dokumentummal.

A 30 éves török férfi május 12-én 3 óra 15 perc körül tehergépkocsival szeretett volna áthajtani a határon Magyarországra, azonban a vízumában meghatározott 90 napig korábban már tartózkodott schengeni területen. Így ezúttal nem léphette át a határt, a gyulai közúti határátkelőhelyről visszairányították Romániába.

Nézze meg ezt is:

A 90 éves Lupsán Imrénét köszöntötték

  Virággal, Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével és tortával köszöntötte szerda délután Timár Andrea aljegyző és …