2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Szeged-Orosháza 2-1 (VIDEO)

Az első félidő ezen kívül leginkább az orosháziak helyenként durva, néha alattomos megoldásairól lehet emlékezetes, igaz, helyzetbe is inkább ők tudtak kerülni.

A videóban megnézhető, melyik eset büntetőt ért a játékvezető szerint, a 11-est Végh Ariel magabiztosan váltotta gólra, így a vendégek a 48. percben kiegyenlítettek.

A gól megfogta a Szegedet, az orosháziak kis híján újabb találatot értek el, de a hazaiakat az sem segítette, hogy Nazsa Tamás játékvezető a videóban látható esetnél nem ítélt 11-es a Szeged javára.

A Szeged sorra dolgozta a ki a helyzeteket, az orosháziak ügyesen húzták az időt, és sokat szabálytalankodtak. Végh Ariel ezért az esetért kapta meg a második sárga lapját a 74. percben, így mehetett az öltözőbe.

Nem sokkal később Juhász bal kézzel ütötte fejbe Zabarit, de csak sárga lapot kapott. A Szeged nagy erőket mozgósított a győzelemért, az orosházi kapu szinte percenként veszélyben forgott. A 3 pontot érp gólt Kéri Tamás szerezte meg a 93. percben.

Nyilas Elek a találkozó után értékelve fáradtságot érzett csapatán. A Szeged 2011-Grosics Akadémia a következő mérkőzését a Pesterzsébet ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …