2024. április 23., kedd
FONTOS

Baleset Gyula határában

Békés megyében június 16-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyula külterületén 7 óra 30 perc körüli időben érintőlegesen összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár. A motort vezető férfi az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A battonyai közúti határátkelőhelyen június 16-án 10 órakor belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A 22 éves férfi egy francia honosságú járművet vezetett. A határrendészek a sofőr és a jármű ellenőrzésekor megállapították, hogy a gépkocsi forgalmi engedélyében lévő műszaki érvényességet igazoló matricát meghamisították. Az okmányt a rendőrség lefoglalta, az ügyben a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen június 17-én 1 óra 10 perc körüli időben belépésre jelentkezett két pakisztáni állampolgár. A 24 és 28 éves férfiak nem rendelkeznek érvényes vízummal, ezért a határrendészek visszairányították őket Románia területére.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …