2024. április 23., kedd
FONTOS

Előzetesben a szentpálfalvai trafikrabló

Gyulán, a Dombi Lajos utca 2. szám alatt lévő dohányboltba 2014. január 23-án 14 óra 40 perc körül bement egy férfi, aki arcát sállal és napszemüveggel takarta el.

Az eladónak egy kést mutatott és felszólította a bevétel átadására. Közölte a nővel, hogy ha nem kapja meg a pénzt, bántalmazni fogja. Az eladó erre kivette a kasszából a napi bevételt, átadta a fenyegetőzőnek, aki kerékpárral távozott.

A Gyulai Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök jelentős erőkkel keresték a bűncselekmény gyanúsítottját.

A 25 éves gyulai K. Attilát 2014. január 24-én délelőtt Sarkadon fogták el.

A férfi kihallgatásán azt állította: azért rabolt, hogy ismerősének megadja a tartozását. A Gyulai Rendőrkapitányság a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attilát elfogását követően bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt.

A rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben folytatott nyomozást 2014. szeptember 12-én lezárta és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal megküldte a Gyulai Járási Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Megáldották a gyermekeket a templomszentelés évfordulóján

  Április 21-én a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóját ünnepelték Gyulán. Emellett ez a …