2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Körvonalazódik a megoldás kamion ügyben (VIDEO)

A péntek délelőtti, helyszíni sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő polgármester emlékeztetett, már két hónapja foglalkoznak ezzel a problémával, és meglepődtek azon, hogy vannak, akik nem a gyulaiak érdekeit védik.

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő iemelte, az elmúlt időszakban e térségben nagyjából olyan mértékű csökkenést mutatnak a vasúti szállítások, mint amilyen mértékben a közúti forgalom nőtt. Felhívta a figyelmet arra, hogy az elmúlt hetekben, napokban több egyeztetésen vett részt a szaktárcánál és a megyei kormányhivatalnál.

A várható megoldásokkal kapcsolatban Görgényi Ernő elmondta, a szakminisztérium mellett a rendőrség és a polgárőrség képviselői is aktívan részt vesznek majd a probléma megoldásában.

Úgy tudjuk , az elkerülőn kialakult helyzet miatt a rendőrség intézkedések között szerepel a kamionsor megfogása a 44-es út városba vezető szakaszán. Ez alatt az idő alatt a polgárőrség és a rendőrség munkatársai felhívják a figyelmet arra, hogy a határhoz érve a dudálástól tartózkodjanak, ellenkező esetben bírságot kaphatnak.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …