2024. július 23., kedd
FONTOS

Szeged 2011-GA – DVSC-TEVA 0-4 (VIDEO)

A DVSC már a múlt héten kiharcolta a legjobb 16 közé jutást a Ligakupa-sorozatban, miután 6-0-ra legyőzte a Békéscsabát. Nem volt nagy tétje a találkozónak, de mindkét csapat a sípszó kezdetétől fogva harcolt a győzelemért.

A 12. percben megszerezte a Loki a vezetést, mikor a hazaiak kapusáról kipattant labdát Bereczki helyezte 18 méterről a kapu közepébe. A 26. percben a piros fehérek az ellenfél területén passzolgattak. Karikáshoz került a labda, majd Bereczkit szöktette aki a kapu mellé lőtt. A 31. minutumban Oláh Gergő előtt nyílt lehetőség az egyenlítésre. Néhány perccel később egy távolról érkező passzt vett át Mészáros, majd két védőt kicselezve a kapu elé került, de a vendégek csapatkapitánya beleállt a lövésbe. 4 perccel később ismét a szegediek előtt nyílt lehetőség az egyenlítésre, mikor Manga megszerezte a játékszert a félpályánál, majd a kapu felé tört, de a veszélyes helyzet befejezése eredménytelenül záródott. Az első félidőben már nem változott az eredmény.

Az 56. percben egy óriási lehetőséget hagyott ki a Loki. Kulcsár, a kapujából kirohanó Rozs mellett elvitte a labdát, majd nem tudta játékba hozni a középen érkező Baloghot. A 66. percben egy szögletet követően Sándor elé pattant a labda, aki kapásból lőtt, de a szegediek kapusa védte a lövést. 4 perccel később Sándor passzolt Baloghnak, aki a kapu irányába lőtt, majd a szegediek hálóőrén megpattanva a hazai kapuba ért a játékszer. A 82. percben Szabónak nem sikerült kirúgni a játékszert a kapu elől, így Varga bombázott a kapuba, ezzel megszerezve a vendégek 3. találatát. A véghajrában Balogh jobb szélről passzolt a kapu irányába, majd Szabón megpattanva Sós elé került a labda, aki kapásból bevette Rozs kapuját. Az eredmény a hármas sípszóig már nem változott.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője elmondta, győzelmi reményekkel érkezett a csapat Gyulára.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia az őszi forduló utolsó bajnoki mérkőzését szombaton játssza a Szigetszentmiklós ellen.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak egyház- megyénkben az óvodafelújítások

  Május 30-án a TOP_PLUSZ- 3.3.1-21-CS1-2022-00011 kódszámú, „Baks óvodai játszóudvar fejlesztés” elnevezésű projekt keretein belül, valamint …