2024. április 20., szombat
FONTOS

Elfogták az idős nő kirablóját Sarkadon

A Sarkadi Rendőrkapitányságra 2015. február 10-én 16 óra 5 perckor tett bejelentést egy nő arról, hogy kirabolták. Sarkadon, a Magyar utcán sétált, amikor hátulról odalépett hozzá egy ismeretlen és megragadta a táskáját. A 79 éves néni ekkor próbálta magához szorítani a táskát, de az idegen többször erősen megrántotta, így az asszony végül elengedte és elesett.

A fiatal férfi elmenekült, az egyik közeli utcában kivette a táskában talált pénztárcából a pénzt és a táskát eldobta. A gyanúsított ezt követően hazament, majd egyik ismerősével elindult a rabolt pénzből cigarettát vásárolni. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a néni bejelentését követően azonnal információgyűjtésbe kezdtek, járőrök, körzeti megbízottak és nyomozók keresték a városban az erőszakos támadót.

Két órán belül elfogták a gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett. Elmondása szerint azt is látta, hogy az idős nő, miután elvette tőle a táskát, elesett, mégis magára hagyta.

A sértetthez, aki az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, a rendőrök hívtak mentőt. Az élelmiszerekkel teli táskát és pénze nagy részét a néni visszakapta a nyomozóktól.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves sarkadi fiatalembert bűnügyi őrizetbe vette.

Nézze meg ezt is:

Karitatív rangadóra készülnek

  A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi …