2024. július 23., kedd
FONTOS

Az utóbbi 10 év egyik legjobb csapata jött össze a Termálnál (VIDEO)

A Dabas elleni tavaszi szezonnyitó előtti, utolsó edzések egyike jó hangulatban telt. Kovács Tamás csapatkapitány szerint jól erősítettek, ő csak azt fájlalta, hogy az igazolások az utolsó időszakban jöttek létre, így kevés idő volt együtt edzeni. A Várfürdő-Gyulai Termál FC-hez több olyan labdarúgó került, akik később akár magasabb osztályban is folytathatják pályafutásokat.

A Szeged 2011-től a másodosztályban is szerepelt Kovács Balázs és Pászka Lóránd költözött át a szomszédba. Kék-fehérbe öltözhet a szarvasi Furár Róbert is, iránta a Mezőkövesd is érdeklődött. Szélpál Tamás Orosházáról, Pataki Zsolt pedig Békéscsabáról érkezett. Szekeres Lajos vezetőedző abban bízik, hogy az erősítések révén előrébb lép a csapat, és stabilizálja helyét a harmadik vonalban.

A csapat az őszt a 11. helyen zárta. A 15 mérkőzésen 5 termálos győzelem, 5 döntetlen és 5 vereség született. A bajnokság Közép csoportja nagyon szoros, a már kieső helyen lévő csapat csak 7 pontra van a bronzérmestől. Így egy jó sorozattal gyorsan előre lehet lépni, de néhány balul sikerült találkozó után már a tagság megőrzése jelentheti a fő feladatot.

Nézze meg ezt is:

Szabadfestés a Szent Miklós parkban

  A gyulai nyár egyik hagyományos programja a szabadfestés a Szent Miklós parkban, melyet a …