2024. július 21., vasárnap
FONTOS

Fidesz közlemény a Piskolty-Bod per kapcsán

“Bod Tamást jogerősen elítélte a bíróság azért, mert nem mondott igazat. Pontosabban: megint nem mondott igazat. Rövid időn belül Bodnak ez már a második jelentős bizonyító erővel rendelkező papírja arról, hogy nem szavahihető ember.

Emlékezetes, hogy a képviselő-testület alakuló ülésének napján került nyilvánosságra az a teljes bizonyító erejű magánokirat, amelyben Bod kötelezettséget vállalt politikai harcostársai felé arra, hogy ha a baloldali kis pártok csak egyetlen mandátumot szereznek a gyulai testületben, úgy ez esetben lemond és képviselői helyét átengedi másnak. A gyulai baloldal végül tényleg csak egyetlen mandátumot szerzett, ám Bod megszegte a szavát, és esze ágában sem volt eleget tenni ígéretének. Erre mondta a gyulai DK ügyvezető alelnöke: Bod Tamást nem tartja becsületes embernek. Ő már csak tudja…

Most pedig közokiratba foglalt jogerős bírói ítélet is igazolja, hogy Bod nem szavahihető. Persze ezt már sokan tudták, akik újságírói pályáját figyelemmel kísérték, hiszen azt is helyreigazítások, bukott perek szegélyezték. Jó tudni, hogy ha állításait bizonyítania is kell, az Együtt nevű törpepárt egyetlen gyulai politikusa alulmarad. Ezért érdemes kellő bizalmatlansággal kezelni minden mondatát. Erre figyelmeztet a legfrissebb ítélet.”

Nézze meg ezt is:

Cukorbeteg gyermekek táboroznak

  A Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért hat éve szervez nyári tábort a diabétesszel élő …