2024. július 21., vasárnap
FONTOS

Gyula – Dabas 1-2 (VIDEO)

A gyulaiak már a 4. percben veszélyeztették a piros-fehérek kapuját. Pászka veszélyes szabadrúgását a dabasi hálóőr védte. 5 perccel később Sipos emelt Pászkához, aki a 16-os vonalában próbálta a játékszert közelebb vinni a kapuhoz, de a védők blokkolták.

A 11. minutumban Wéber vette le a kipattanó labdát, majd 25 méterről lőtt. 3 perc múlva a vendégek szabadrúgáshoz jutottak. A beívelt labda Takács fejét találta meg, aki a kapu felé bólintotta azt. A 29. percben Geiger veszélyes helyzetét hárította Vincze.

A 33. minutumban Takács szabadrúgásból megszerezte a vezetést a dabasi csapatnak.

Az első félidő hajrájában Sipos beemelte a labdát Okosnak, aki magabiztosan mattolta a vendégek kapuját, ezzel megszerezve az egyenlítő találatot.

Az 58. percben egy passzt követően Laurinyecz fordult a labdával a kapu irányába. A 65. minutumban Geiger szélről a kapu irányába lőtt, majd Csák elhelyezte a labdát a hazai kapuban. 7 perccel később Sipos beadását követően Furár előtt nyílt egy óriási lehetőség az egyenlítésre, de nem találta el pontosan a labdát. A 77. percben egy műesést követően Gáspár kapta meg sárga lapját.

Az utolsó nagy lehetősége a kék-fehéreknek a 83. percben volt, mikor Nagy Gergely szabadrúgása veszélyeztette a dabasi kaput.

A hármas sípszóig már nem változott a mérkőzés eredménye. Várfürdő-Gyulai Termál FC – FC Dabas 1-2.

Szekeres Lajos kiemelte, az új igazolásokkal meg volt elégedve, hasznos tagjai voltak a csapatnak. A korábban Dorogon, majd Ausztriában dolgozó Honti József, a Dabas vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a találkozó után.

A Termál jelenleg a 13. helyen áll. Szombaton Bajáról próbálnak pontot szerezni.

Nézze meg ezt is:

Cukorbeteg gyermekek táboroznak

  A Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért hat éve szervez nyári tábort a diabétesszel élő …