2023. október 2., hétfő
FONTOS

Bajnokavatás a Sióréti Lovasközpontban (VIDEO)

Az országos versenyt megelőzte a december 28-án és január 31-én megtartott minősítő versenysorozat. A II. Siórét – Kupa a Magyar Országos Fedeles Bajnokság döntőjére kvalifikáló verseny is volt, így duplán számították a pontokat.

Lantos Gábor fogathajtó Dabasról érkezett a bajnokságra. A Lantos Mihály Lovas Klub versenyzője több, egyes-kettes válogatott keret tagja, valamint többszörös magyar és nemzetközi bajnok. A mostani versenyen a lovak felkészítéséből vette ki a részét.

Meskóné Orosz Mária Üllőről érkezett, és 2010 óta hódol komolyabban ennek a sportágnak. Gyermekkora óta közel állnak a szívéhez a lovak, korán megtanult lovagolni is.

A Borsos Béla által épített pályán összesen 30 fogat állt rajthoz, és öt kategóriában hirdettek győztest. Póni egyesfogatban Juhász Zoltán, póni kettesben Vörös Viktória; Egyesfogatban Kun Andrea, Kettesben Deli Dániel, Négyesben pedig Szabó Lajos szerezte meg az első helyet.

Nézze meg ezt is:

Katonai járőrversenyt rendeztek Békés vármegyében

  A lengyel csapatok miatt nemzetközi katonai járőrversenyt rendeztek szombaton a békéscsabai repülőtéren és Pósteleken. …