2023. szeptember 22., péntek
FONTOS

Medgyesi tolvajt fogtak Kétegyházán

A Gyulai Rendőrkapitányság március 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy nőt. A 22 éves medgyesegyházi nő Kétegyházán, az egyik üzletből többféle árut vitt el anélkül, hogy azokat kifizette volna. A rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

Békés megyében március 18-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Körösújfalu külterületén 20 óra körüli időben egy személygépkocsi letért az útról és az oldalára borult. A jármű vezetője, aki egyedül ült az autóban, az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 28 éves mezőberényi férfi ellen, aki március 18-án 16 óra körül Mezőberényben, a Fő úton többször megrúgott egy parkoló autót. A kocsi egyik lámpája és lökhárítója megrepedt. Az erőszakosan viselkedő A. Andrást a rendőrök előállították és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Verseny égi szurkolóval

  Bűnügyi technikusok mérték össze felkészültségüket Békésben. Ezek a szakmai fórumok rendre jó hangulatúák, de …