2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Termál FC – Videoton 4-2 (VIDEO)

Az első kapu felé tartó próbálkozás Sipos nevéhez fűződik, a Termál középpályása a 3. percben, szabadrúgásból vette célba Gábor Péter kapuját. Negyedóra elteltével egy Sipos – Laurinyecz összjáték után Sipos került helyzetbe, de a fehérvári védelem szögletre mentett. A 35. percben Nagy Gergely végezte el a szögletet. A labda Pászka elé került, aki ráfordulva kilőtte a hosszú alsó sarkot. A 41. percben Sipos indította jól Kovács Tamást, a csapatkapitány jól vette át a labdát, azonban ballal a kapusba lőtt.

A szél a második félidőben elvileg az első játékrészt komolyabb helyzet nélkül abszolváló Videoton segítette. Ennek ellenére újabb gólt lőtt a Termál, az okosan visszagurító Kovács labdáját Laurinyecz higgadtan helyezte a kapuba. A közönség még ki sem értékelte az eseményeket, amikor Laurinyecz beadását Okos fejelte be Gábor kapujába. A Videotont a 3 gólos hátrány sem vetette vissza, két perc múlva Géresi beadása után Havasi lőtte az égbe a labdát. Az 58. percben újra Géresi ment el a jobb oldalon, a beadást után Havasi mostmár nem hibázott. A túloldalon Pászka jó passza után Nagy állíthatta volna vissza a 3 gólos különbséget. Öt perc múlva már csak egy volt a különbség, Géresi egy szerelés után Havasihoz játszott, aki visszatette neki, lövése a bal kapufát érintve a hálóban kötött ki.

A 73. percben Pászka lőtt mellé, 2 perc múlva Kiprich Dávid fejese ment el a gyulai kapu előtt. Az utolsó fontos esemény a 82. percben történt, Szélpál beadását Nagy Gergely passzolta a kapuba. A végeredmény: Termál-Videoton 4-2

A Termál a következő mérkőzését is Gyulán játssza, a csapat szombat délután a Monort fogadja.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …