2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Pénztárcát loptak a gyulai postáról

Gyulán, az Eszperantó téri postán április 10-én, pénteken, 16 óra 30 perc körüli időben egy nő arra az időre, amíg ügyet intézett, letette a pénztárcáját a pultra. Amikor végzett, kiment a postáról és ott felejtette a tárcát. Pár perc múlva visszament érte, de már nem találta meg azon a helyen, ahol hagyta. Kiment az épület elé és hívta a rendőrséget. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és nőt.

A 31 éves gyulai K. Zoltán elismerte, hogy a rövid időre őrizetlenül hagyott pénztárcát eltulajdonította. Élettársával, a 22 éves G. Évával ezt követően autóba ültek és az egyik közeli utcába mentek, ahol elosztották a benne talált több tízezer forintot. Az üres pénztárcát K. Zoltán visszavitte a postához, ahol oda akarta adni a sértettnek. A rendőrök igazoltatták és az ellopott pénzt is lefoglalták tőle, valamint élettársától. Így a sértett visszakapta a teljes összeget, ami a havi fizetésének nagy része volt.

A Gyulai Rendőrkapitányság mindkét gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …