2022. szeptember 28., szerda
FONTOS

Ököllel ütötte arcon az ápolót

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatott egy kunágotai férfi ellen.

A 31 éves R. István 2014. december 12-én 0 óra körüli időben bántalmazott egy mentőápolót. Azért akarták kórházba szállítani, mert ittas állapotban elesett és a fején, valamint a kezén is megsérült.

A mentőszolgálat munkatársai Gyulára, a Pándy Kálmán Kórházba indultak vele. A férfi útközben hirtelen agresszívvá vált és ököllel háromszor arcon ütötte az őt ellátó ápolót. A mentők rendőri segítséget kértek.A sérült a rendőrjárőrökkel is erőszakosan viselkedett. Az egyik rendőr beült mellé a mentőautóba és így jutottak el a kórházig, ahol a férfit ellátták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt elrendelt nyomozást 2015. április 8-án lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal megküldte a Battonyai Járási Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Halálos baleset Körösladánynál

    Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan …