2024. március 29., péntek
FONTOS

Hét baleset, nyolc sérült egy napon

Orosházán 7 óra 15 perc körüli időben egy kerékpáros a helyszíni vizsgálat elsődleges megállapítása szerint nem adott elsőbbséget egy autóbusznak, így összeütköztek. A 16 éves kerékpáros lány súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Füzesgyarmaton 7 óra 30 perckor személygépkocsi egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost ütött el, aki könnyebben megsérült.

Békéscsabán 7 óra 45 perc körüli időben egy tolató személyautó vezetője nekiütközött egy kerékpárját toló nőnek és a mellette gyalogló 8 éves gyermekének. Az anya és lánya is 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Gyulán, a Csabai úton 10 óra körüli időben egy tehergépkocsi az előtte haladó személyautónak ütközött. A balesetben a személygépkocsi egyik utasa sérült meg, állapota nem súlyos.

Mezőberényben 10 óra 30 perckor elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros.

Battonyán 14 óra 30 perc körüli időben személygépkocsi ütött el kerékpárost, aki súlyosan megsérült.

Békéscsaba külterületén 20 óra 15 perc körüli időben egy tehergépkocsi nekiütközött az előtte haladó személygépkocsinak. A személyautó vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …