2024. április 20., szombat
FONTOS

Az Aquapalotáé az “Év medencéje” díj

A pályázat célja a elmúlt évek magyar fürdőfejlesztési eredményeinek bemutatása a hazai szakmai és laikus közönségnek, ezáltal a kiemelkedő alkotások elismerése. Magyar Uszodatechnikai Egyesület és a Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett “Év medencéje 2015” pályázat 2010. január 1. után átadott létesítmények közötti megmérettetést jelentette, amelyben egy létesítményen belül több medencével, illetve wellness egységgel is indulhatott az adott fürdő. Az anoním pályázatokat egy négytagú független szakmai zsűri bírálta el.

Az „Év medencéje” díj elnyerése újabb szakmai elismerésként szolgál, és megerősíti a Gyulai Várfürdőt abban, hogy szolgáltatásainak színvonala megfelel a kor igényeinek és a vendégei elvárásának.

A már meglévő és magas színvonalat képviselő szolgáltatások – gyógyfürdő, strand, Castello Wellness és Szaunapark, Beauty Masszázs Szalon – mellett az AquaPalota a Gyulai Várfürdőnek egy színes, vidám és minden igényt kielégítő arcát kelti életre.

Az AquaPalota közel 900 négyzetméteres vízfelülettel büszkélkedhet. A hatalmas családi medencében számtalan élményelemem, sodrófolyosó, álló- és fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, buzgárok, nyakzuhanyok, vízfüggönyök fokozzák a kényelmet és a szórakozást. A repertoárt családi és „fényalagút” csúszda, valamint egy olyan különleges csúszda – a „Fel(l)ejtő” – teszi teljessé, amelyen a gravitációt meghazudtolva szakaszonként felfelé is csúszhatunk.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …