2024. március 29., péntek
FONTOS

Fideszes reakció Bod Tamás sajtótájékoztatójára

Egyre kínosabb magyarázkodásba bonyolódik Bod Tamás, helyi politikus vagyonnyilatkozatának hiányosságai kapcsán – írták a közleményben, majd úgy folytatták: Bod szerint a városvezetés „lebzsel”, Magyarországon pedig „maffiaállam” van.

Az elmúlt négy évben a „lebzselő” városvezetés a kormány segítségével összesen 27,4 milliárd forint értékű beruházást valósított és valósít meg Gyulán – fogalmaztak.

“A baloldal helyi politikusának vagyonnyilatkozatából az nem derül ki, hogy miből él, ugyanis jövedelménél kizárólag a képviselői tiszteletdíját tüntette fel, holott a nyomtatvány egyértelműen rögzíti, hogy csak a „képviselői tiszteletdíjon kívüli adóköteles jövedelmek” feltüntetése kötelező. Tehát csak azt írta be, amit nem kell.

Ez újabb kérdést vet fel: hogyan akar bonyolult közügyekben, akár közpénzek gondos felhasználása tárgyában felelős döntést hozni az, aki még saját vagyonnyilatkozatát sem tudja helyesen kitölteni? A fő kérdés persze nem ez, hanem az, hogy miből él Bod Tamás? Ez azért különösen izgalmas kérdés, mert mióta képviselő, már többször is támadást intézett Gyula város és egyes önkormányzati cégek ellen. Ezzel vajon kinek az érdekét szolgálja?”

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …