2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyulai sikerek az országos rajzversenyen

Az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság 2015. június 14-én Budapesten tartotta a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázat országos eredményhirdetését. A Magyar Vasúttörténeti Parkban megrendezett ünnepélyes programra négy Békés megyei gyermek kapott meghívást. Három korcsoportban, óvodás, általános iskola alsó- és felső tagozatos kategóriákban az első hat helyezettet díjazták, emellett két különdíjat is odaítélt a zsűri. Az elismerő okleveleket és ajándékokat Kiss Csaba r. alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Autópálya-felügyeleti és Baleset-megelőzési Osztályának osztályvezetője adta át a díjazottaknak.

Az óvodások között Mócz Kendra (Gyula Város Egyesített Óvodája, Mágocsi úti Óvoda) a hatodik helyen végzett. Az általános iskolások korcsoportjában első helyezést ért el Gerhát Olivér, a szarvasi Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákja és hatodik lett Veres Virág, a Gyulai Implom József Általános Iskola negyedik osztályos tanulója. Különdíjat vehetett át az eredményhirdetésen Gyüge Izabella, a bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola második osztályos diákja.

Az eredményhirdetés után a szervezők tartalmas programmal örvendeztették meg a résztvevőket, köztük a Békés megyei gyermekeket is.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …