2024. március 29., péntek
FONTOS

Öt gyanúsítottja van a Gyulán történt betöréseknek

Gyulán, a Dobó utcában 2014. december 3-án egy lakóházból készpénzt, kabátot és karórát tulajdonított el. Szintén Gyulán, a Bárdos garázssoron 2014. decemberében társaival több garázs ajtaját feszegették, megrongálták. Ahová bejutottak, onnan szeszes italokat, élelmiszereket és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. Gyulán, a Késmárki utcában egy üdülőből és annak garázsából 2014. november 19-e és 2015. január 13-a között hűtőgépet, asztali lámpát, olajradiátort, egy tűzhelyet és faliképeket tulajdonítottak el. Ezen kívül M. István megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. augusztus 23-án társaival Gyulán, a Zrínyi téren betört egy raktárba, ahonnan műszaki cikkeket vittek el.

A lopások ügyében elrendelt nyomozás során a rendőrök M. Istvánnal együtt összesen öt gyanúsítottat hallgattak ki, a Gyulai Rendőrkapitányság a társaság tagjai ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

További képek a Galériában.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …