2024. április 20., szombat
FONTOS

A régió legjobbjai között a Gyula Hotel

 

A weboldal Rating Indexe (tRI) alapján most először állította fel rangsorát Magyarország, valamint az egyes turisztikai régiók legkedveltebb szálláshelyeiről.

A magyar régiók közül a legmagasabb átlagos szállásértékelést, 100-ból 83,37-et Közép-Magyarország szálláshelyei kapták. A dél-alföldi szállások 82,4-es indexszel a  második, Észak-Magyarország pedig 81,57-tel a harmadik helyen áll 2015-ben. 

A dél-alföldi régió legnépszerűbbje 2015-ben a szegedi Tiszavirág Hotel, ami az országos toplistán is előkelő, tizedik helyezést ért el, felvéve a versenyt a fővárosi szállásokkal. Az ugyancsak szegedi Szavija Apartmanhotel lett a második, és három 4 csillagos hotel, a Four Points by Sheraton Kecskemét, a Wellness Hotel Gyula és a  szegedi Art Hotel került be még a top 5-be.

A trivago Rating Index (tRI) egy 1-től 100-ig terjedő indexszám, melyet globálisan összesen több mint 200 millió szállásértékelés összevetésével számolnak ki a trivago üzleti elemzői. A szám az összes, a metakeresőn szereplő foglalási oldal vendégértékeléseit figyelembe veszi, azzal a tényezővel együtt, hogy egy-egy szálláshoz pontosan mennyi értékelés tartozik. A magyar szálláshelyek toplistájára való felkerüléshez minimum 100 vendégértékelésre van szükség

 

 

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …