2024. április 19., péntek
FONTOS

Átadták a Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály új székhelyét (VIDEO)

A projekt részeként új irodabútorokat, a rendelők és a teakonyha berendezését, valamint egy képességvizsgáló eszközt is beszerzett az osztály. A 260 tevékenységet vizsgáló gép segítségével kiszűrhetőek a szimuláló személyek.

Az épületbe új külső és belső nyílászárókat, fűtés-, víz-, és csatornarendszert építettek be. Továbbá megtörtént a homlokzat festése, a tető felújítása és a burkolatok cseréje is. A teljes mértékben akadálymentesített épület Békéscsaba központjában helyezkedik el. A beruházással méltó körülményeket teremtettek ügyfeleik számára.

A mozgássérült ügyfelek számára 2-2 új parkolóhelyeket alakítottak ki az irodaház udvarán és a szomszédos Posta közben. A beruházás értéke közel nettó 150 millió forint. Az épület átadását ünnepnek nevezte Gajda Róbert kormánymegbízott.

Ezentúl új, korszerű környezetben működik az osztály hatáskörébe tartozó valamennyi feladat, így az egymásra épülő munkafolyamatok jobban megszervezhetővé váltak és lehetőség nyílt az ügyvitel egyesítésére.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …