2021. október 26., kedd
FONTOS

A későbbi fejlesztésekre készülnek a németvárosi ovinál (VIDEO)

A kivitelező cég vezetője, Vincze Zoltán azt mondta, ezek a téglák ugyan betonból készültek, mégis az egykori, módosabb házak kerítéseire emlékeztetnek. A kedd délutáni sajtótájékoztatón Pálovicsné Czene Ágota tagintézmény-vezető beszélt az intézmény bővítésének fontosságáról. Az öt csoport létszámához mérve ugyan elég játék van az udvaron, de a hely már szűkös, így az óvoda vezetése már régóta szerette volna elérni, hogy nagyobb területen játszhassanak a kicsik.

Megyeri Sándor mérnöki osztályvezető szavaiból az derült ki, hogy eredetileg még az is felmerült, hogy a telken parkolókat alakítsanak ki, de ezt a lehetőséget elvetették, a kerítés megépítésével egy időben viszont ezeket a lehetőségeket is bővítették, csak épp az utcán. A beruházásra Mittag Mónika körzeti képviselői keretéből 2,5 millió forintot különített el, hogy megalapozzák a következő időszak fejlesztéseit. A tervezett fejlesztésekhez leginkább pályázati forrásokat szeretnének igénybe venni, de az önkormányzati szerepvállalás sem látszik elképzelhetetlennek.

Nézze meg ezt is:

Két helyszínen emlékeztek 1956 hőseire

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …