2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Felújították a hajléktalanszállót (VIDEO)

Az Ökumenikus Segélyszervezet 2014. évi szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséből több mint 10 millió forintot fordítottak egyrészt a bádogos munkákra és az ereszcsatorna cseréje, valamint több belső teret érintő felújításra. Utóbbi a férfi és a női vizesblokkok teljes újjáépítését, egy új udvari bejárat létesítését, valamint a kamera és biztonsági rendszer kibővítését foglalja magában. Az új bejáratnak köszönhetően az átmeneti szálló biztonságosabb lett, továbbá a mindennapi ellátás szempontjából praktikusabb munkaszervezést, az intézményegységek szakmai profiljának megfelelő differenciálását is eredményezi a változtatás.

A munkálatok keretében az intézmény tetőszerkezetének felújítását, homlokzatának kijavítását az önkormányzat 3 millió forintos támogatásából végezték el.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a Gyulai kistérségben számos segítő tevékenységet végez. A Segélyszervezet széleskörű rálátással rendelkezik a térség hajléktalan ellátással kapcsolatban felmerülő igényekre. A felújításnak köszönhetően összességében sokkal praktikusabb és élhetőbb körülményeket tud biztosítani az Ökumenikus Segélyszervezet az intézményt felkereső hajléktalanoknak.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …