2024. április 19., péntek
FONTOS

Elismerték a legjobb sportolókat (VIDEO)

Idén “A város sportjáért” elismerést Majorné Horváth Izabella érdemelte ki. Számos eredményt ért el a női kézilabdacsapat szakedzőjeként, emellett támogatja az ifjú sportolókat. 2015-ben a Magyar Diáksport Szövetség a Tanév Legeredményesebb Diákolimpia Testnevelője díjjal ismerte el munkáját.

Női kategóriában az “Év sportolója” díjat a tavalyi évhez hasonlóan Pilán Tímea vehette át. 2015 őszén az U17-es válogatott tagjaként kijutott az idén megrendezendő Európa Bajnokságra, eddig 37-szer ölthette magára a címeres mezt.

Férfi kategóriában az “Év sportolója” elismerést Házi Márk tekéző vehette át. Az NB II-es felnőtt csapat meghatározó tagja, aki magyar válogatottként részt vehetett az U18-as németországi világbajnokságon.

Az “Év csapata” kategória első helyezettje a GYSE NB I-be feljutott férfi teke csapata lett. A 2014-2015-ös NB II-es együttes az első helyen végzett, jogot szerezve a magasabb osztályban, az NB I-ben való indulásra. A csapat edzője a teke sport iránti elkötelezett munkája révén érdemelte ki az “Év edzője” címet.

Leány kategóriában Csanálosi Anada labdarúgó, fiúban pedig Süli Richárd atléta bizonyult a legjobbnak. Ifjúsági csapatok között a Gyulai Termál Futball Club U 14-es labdarúgó együttese érdemelte ki az elsőséget.

A fogyatékkal élők között idén is Bíró Bernadett vehette át a kitüntetést, Herczeg János pedig Tanácsnoki Különdíjban részesült. A legeredményesebb ifjúsági sportolók között 16 fiatalt díjaztak.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …