2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula – Szentlőrinc 1-3 (VIDEO)

A mérkőzés elején Horváth szabadrúgása kerülte el a hazai kaput. Hat perccel később ismét egy baranyai helyet alakult ki. Füredi Dekanicsot indította, kinek lövése a kapu mellé szállt. A 17. percben Horváth távoli szabadrúgása bizonyult eredményesnek, hiszen a labda Harman alatt áthaladt a gólvonalon.

A 24. percben Tóth lépett el Szilvásitól, majd lövése megakadt a védőkön. A 32. minutumban Balogh jobbról Sipost hozta játékba, kinek lövése Szilvásin akadt meg. A játékosok szabálytalanságot reklamáltak, de Antal játékvezető továbbengedte a mérkőzést. Nem sokkal később ismét a Szentlőrinc került helyzetbe. Horváth Harman felett átemelte a labdát, de Szabó a kapu előterében mentett.

A 35. percben Sipos szabadrúgása nem sokkal kerülte el a vendég kaput. Az ebből kialakult szögletet Sipos végezte el. Lövése Ferenczi fejét találta meg, de Ambrusics lábbal védett. 3 perccel később Turi került helyzetbe, majd Tóth Harmanba lőtt. A 42. percben egy vendég szögletet követően a kapu előtt kialakult tumultusban elsőnek a kapufáról pattant ki, a játékszer, majd a kavarodásban Szilvási megszerezte a második szentlőrinci találatot.

Alig kezdődött el a második játékrész máris Horváth lőtt nem sokkal a gyulai kapu mellé. Nem sokkal később ismét Horváth előtt nyílt lehetőség, de szabadrúgását Harman fogta. Az 57…. és az 58. percben is Sipos szabadrúgását hárította a vendég védelem. A 69. minutumban Horváth lövését tolta a kapu mellé Harman. Kis idő múlva Lóth fejelte a játékszert a felső lécre. Az ebből kialakult szögletből megszületett a harmadik szentlőrinci találtat. Turi lövését Lóth helyezte Harsányi elé, aki magabiztosan lőtt a gyulai kapuba.

A 76. percben a Termálnak is összejött a gól. Nagy szabadrúgása Hajnal fején megpattanva jutott a kapuba, öngól. 3 perccel később Ferenczi lövése Styeczről elkerülte a kaput, majd Balogh a kapu mögé lőtt.

A 90. percben Nikolicot buktatta Harman. Antal játékvezető 11-est ítélt, amit Nikolic kihagyott. A hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Szekszárdi SE 1-3.

A Termál FC a hétvégén a sereghajtó Szekszárd otthonába látogat.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …