2021. március 4., csütörtök
FONTOS

Lezárt ügy: munkaadója házába tört be

A rendőrség vádemelést javasol egy vásárosnaményi férfi ellen, aki pénzt és különböző dolgokat lopott el egy békéscsabai házból.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott egy vásárosnaményi férfi ellen, aki 2016. január 4-én 7 óra 30 perc és 11 óra 30 perc közötti időben betört egy békéscsabai családi házba. Kifeszítette az épület hátsó bejárati ajtaját, majd bement a házba, ahol átkutatta a helyiségeket. Készpénzt, régi bankjegyeket, emlékérméket pakolt össze és tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentést követően 15 óra alatt azonosították és előállították a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves vásárosnaményi Cz. R-t, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. Pénzhez akart jutni, ezért tört be munkaadója házába, ahol korábban már járt. A rendőrök az eltulajdonított pénz egy részét és a lopott dolgokat megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

A történtek miatt elrendelt nyomozást a Békéscsabai Rendőrkapitányág Vizsgálati Osztálya 2016. április 18-án lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Baleset Orosházán, súlyos testi sértés Kevermesen

Orosházán, a Tátra utca és a Szent István utca kereszteződésében 2021. március 1-jén 12 óra …