2024. április 19., péntek
FONTOS

Termál – Monor 1-1 (VIDEO)

Ha a három pontot nem is, egyet sikerült itthon tartani a Várfürdő-Gyulai Termál FC-nek a hétvégén. Szekeres Lajos együttesének számos helyzete volt a Monor ellen, de ez most egy döntetlenre volt elegendő.

Barátságtalan időben lépett pályára vasárnap kora este a Gyulai Termál FC és a Monor. A mérkőzés negyedik percében Burai Baloghot indította, de akció nem járt sikerrel. A hatodik minutumban a vendégek szögletét magabiztosan hárította Szarvasi Péter.

A 12. percben Nagy Gergely távoli szabadrúgása a kapu fölött hagyta el a játékteret. Sipos Krisztián szabadrúgása Nagy Gergelyhez került, de a labda egy vendégjátékoson megpattanva szögletet eredményezett, de ezt biztosan fogta a monoriak hálóőre.

A 24 percben a monoriak veszélyeztették a hazai kaput amikor egy bedobás után Hunya Krisztián lövése nem sokkal a kapu felett hagyta el a pályát. A 25 percben aztán a monoriak szerezték meg a mérkőzés első gólját, amikor Miholics Milán passza után Sárközi Szabolcs helyezte a játékszert a kapuba. A harmincadik percben ismét a vendégek kerültek helyzetbe, de az ellenfél távoli lövése nem jelentett veszélyt a gyulai kapura. A harminchatodik minutumban Balogh Milán kapott jó labdát Sipostól, de gól nem született.

Az első félidő utolsó előtti percében aztán egyenlítettek a hazaiak, újra Sipos hozta helyzetbe Baloghot, aki nem hibázott.

A második félidő elején mindkét csapat ki tudott harcolni kisebb helyzeteket, de eredménytelenül. Az ötvenötödik percben Nagy Gergely szabadrúgását könnyedén fogta a vendégek hálóőre.

A hatvanharmadik percben próbált támadni a Monor, Sárközi passzolt Kiss Krisztiánnak, aki azonnal lőtt, de ebből sem született gól.

A hatvankilencedik percben ismét a vendégek indítottak támadást, Hunya érkezett jól a labdára, majd Kiss lőtt kapásból, de ez is a kapu mellett ment el.

A 76. minutumban ismét a termál jutott helyzetbe, Okos vezette a labdát a jobbszélen a beadás után az ellenfél beleért, az érkező nagy Gergely pedig fölé lőtte.

Nem sokkal később Nagy passzolt Ferenczinek, akinek a beadását Okos levette, de a befejezés már nem sikerült.

A 88. percben még változhatott volna az eredmény, a csereként beállt Banai Balázs Hunyától kapott labdát, amit azonnal rálőtt, de csak a kapufát találta el, így maradt az egy-egy.

A 34 ponttal a 12. helyen álló Termál a jövő héten a feljutásra is esélyes Újbudához látogat.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …