2024. április 19., péntek
FONTOS

Régi fényében nyitotta meg kapuit a Komló szálloda (VIDEO)

120 vendég befogadására alkalmas, 34 szobával megnyitotta kapuit a gyulai Komló szálloda.

Az egykori patinás épületet 800 millió forintból újították fel, számos szolgáltatást kínálva nemcsak a vendégeknek, hanem a helyieknek is.

Az épület rekonstrukciója még 2013-ban indult el, melynek akkor tervezett költségvetése 600 millió forint volt, ebből több mint 400 millió vissza nem térítendő uniós támogatást sikerült elnyerni. A kivitelezés több ok miatt is lassabban haladt a kelleténél, de mára már sikerült elnyernie az épületnek a végleges formáját. A pályázatban még két csillagos szint szerepelt, de valójában a szálloda megfelel a négycsillagos elvárásoknak, amely közel 120 fő befogadására alkalmas.

Az ideérkezők mellett a gyulai vendégekre is számít a szálloda menedzsmentje, akik elsősorban az éttermet és a wellnesst vehetik majd igénybe.

A felújított gyulai Komló szálloda korabeli terasza is hamarosan elkészül, a komplexum júniustól fogadja az első vendégeket.

Képek a Galériában.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …