2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Fogyasztóbarát település lett Gyula

Hozzájárultak a fogyasztók helyzetének javításához és a fogyasztóbarát szemlélet általánossá válásához. Csütörtökön ezért vehette át Gyula a Fogyasztóbarát Település, a várfürdő pedig a Fogyasztóbarát Vállalkozás díjat.

A megyében egyedüliként Fogyasztóbarát Település elismerést vehetett át Kónya István alpolgármester Keszthelyi Nikoletta helyettes államtitkártól. Ezzel azt a munkát ismerték el, amit a város lakói, vállalkozói, tesznek annak érdekében, hogy egy adott szolgáltatással termékkel a lehető legelégedettebbek legyenek, akik ezeket igénybe veszik. A díj elnyeréséhez szükséges pályázatot egy éve adta be a város vezetése, melyben 7 pontot jelöltek meg amivel segíteni tudják a fogyasztóvédelem munkáját. Ennek keretében a fiatal és az idős korosztály tájékoztatása is fontos feladat volt.

Elismerésben részesült a Gyulai Várfürdő Kft. is, a létesítmény Fogyasztóbarát Vállalkozás lett. Boros László Attila ügyvezető elmondta, nagy öröm számukra ez a díj, ami visszaigazolása annak is, hogy mindig megpróbálják a legtöbb segítséget megadni vendégeiknek.

A rendezvény végén olyan gyulai vállalkozások is oklevelet kaptak, ahol egy ellenőrzéskor mindent rendben találtak a revizorok. A Fogyasztóbarát Település díj öt évre szól.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …