2022. november 26., szombat
FONTOS

Csúcsra járatta a gyártást a Dürer Nyomda

Készülnek az ötödikes irodalom tankönyvek a gyulai Dürer Nyomdában. Ezekben a napokban csúcsra járatják a termelést, a kapacitásokat a végletekig kihasználják. A munka dandárját májustól egészen július végéig a tankönyvek adják, ezekből ebben az időszakban közel 2,5 millió darabot gyártanak.

A Dürer Nyomda árbevétele tavaly átlépte a másfél milliárd forintot, a növekedés a korábbihoz képest 5,5 százalékos volt. A cég menedzsmentje idén is jó évre számít. Fekete Viktor ügyvezető igazgató szerint a bővülés leginkább erőteljes piaci jelenlétnek köszönhető.

A 160 éves gyulai nyomdászat elismert képviselőjénél jó eséllyel a jövőben is megmarad a mostani irány. Vagyis könyveket, tankönyveket és periodikákat, bizonyos időközönként megjelenő kiadványokat gyártanak majd. Magyarország negyedik legnagyobb könyvnyomdájában fontos cél, hogy minél jobban és egyenletesebben lefedjék a meglévő kapacitásokat, és a következő időszak egyelőre tervezett beruházásaival hosszú távon biztosítsák a gyártást.

Nézze meg ezt is:

Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme

  Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme, az átadó ünnepséget csütörtök délután tartották. …