2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Megerősödött, de türelmet vár a nézőktől a Termál

A másodedző Szekeres Lajos mutatta be a gyakorlatot csütörtök délelőtt, a Termál aznapi első tréningjén. A csapat öt hete készül a hétvégén kezdődő szezonra, melynek most különösen nagy tétje van, hiszen a létszámcsökkentés miatt a 18-ból az utolsó öt együttes biztosan kiesik.
Az új kihívásokat ígérő időszakban három korábbi játékos biztosan nem vesz részt, ők máshova igazoltak, viszont volt három olyan ember, akik gondolkodtak a váltáson, ám végül maradtak. Nagyobb volt a mozgás az “érkezési” oldalon, hiszen a Grosics Akadémiától a középpályás Erdős Márk mellett a kapus Krnács Richárd, a Békéscsabától Prasler Tomas, Zámbori Dániel és Joao Polonio-Guerreiro húzta fel a kék mezt, de igazi erősítést jelenthet a több poszton, főként a védelemben bevethető Szántó Mihály és a korábban Kecskeméten az NB I-ben is megforduló, de jelentős másodosztályú tapasztalattal bíró támadó, Kormos László.
Őze Tibor vezetőedző szerint a csapat egyértelműen alkalmas a harmadvonalbeli tagság megőrzésére, ugyanakkor jelezte, türelemre van szükség a szurkolók részéről, hiszen többen csak későn csatlakoztak a kerethez, így az öt hetes felkészülés e szempontból közel sem nevezhető ideálisnak.
A Termál szombaton Komlón kezdi a bajnokságot, az első hazai találkozóra egy héttel később, a Szentlőrinc ellen kerül sor.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …