2024. április 23., kedd
FONTOS

Baleset, garázdaság és falopás

Könnyű sérüléssel járó baleset Békéscsabán, garázdaság Szarvason és falopás Orosházán.
Békés megyében szeptember 17-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Bercsényi és a Tompa utcák kereszteződésében 11 óra 30 perckor személygépkocsi kerékpárjával közlekedő lányt ütött el, aki elesett és könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 17-én felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja őrizetbe vettek egy gyomaendrődi férfit. R. Zoltán a nyomozás adatai szerint az elfogása előtt Szarvason egy kocsma mellett az utcán tettleg bántalmazott, majd egy üvegdarabbal megvágott egy férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. A nyomozók a 32 éves férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt szeptember 17-én szabálysértési őrizetbe vett egy orosházi fiatalt. A 17 éves fiú egy helyi erdőből akácfát lopott el, akit a járőrök elfogtak és előállítottak. A rendőrkapitányság rendőrei a fiút 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …