2024. március 29., péntek
FONTOS

Egy háromgyermekes család vette át a nyereményautót

Végh-Juhász Ágnes vehette át a Gyulai Várfürdő “Csobbanj egy autóért!” kampány főnyereményét, amely egy személyautó volt.

A nyertes család Budapestről érkezett. Ebben az évben merült fel az életükben egy nagyobb autó megvásárlása, hogy kényelmesen tudják szállítani gyermekeiket az óvodába. Tavaly az október 23-i hosszú hétvégén érkeztek városba, és akkor dobták be a nyertes nyereményszelvényt.

Az vehetett részt a kampányban, aki legalább két belépőjegyet váltott az AquaPalotába. A háromgyermekes anyuka amikor meghallotta, hogy ők nyerték a nyereményautót, akkor nem igazán hitt abban, hogy meglesz a visszaigazoló szelvény, de szerencsére hamar megtalálta azt.

A 2015. október 15-én indult és idén augusztus 31-én zárult “Csobbanj egy autóért!” nyereményjáték célja Gyula, a várfürdő és az AquaPalota népszerűsítése volt.

Az akció sikeresnek bizonyult, hiszen a közel egy év alatt több, mint 67500 szelvényt dobtak be a vendégek az urnába. A város és a fürdő vezetése reménykedik abban, hogy a nyertes család a jövőben is visszalátogat majd Gyulára.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …