2023. március 30., csütörtök
FONTOS

Kétszer lopott ugyanarról a helyről

Lopás gyanúsítottjait fogták el a rendőrök Gyulán.

Az egyik férfi elfogását megelőzően már másodszor járt a sörözőben, ahonnan társával italokat és egy televíziót loptak el.
Két lopással gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2016. szeptember 24-én Gyulán. Egyikük, a 19 éves L. D. 2016. szeptember 20-án 19 óra és 2016. szeptember 21-én 12 óra között italokat és váltópénzt vitt el egy sörözőből. Ismerőse korábban kitörte az épület egyik ablakát, a férfi azon keresztül mászott be a vendéglátóhelyre. Négy nappal később, 2016. szeptember 24-én 4 óra és 9 óra között társával újra elment a sörözőhöz. Míg a 22 éves M. T. az utcán figyelt, L. D. újra bemászott az ablakon. Egy televíziót és italokat lopott el. Az italokat együtt megitták és megegyeztek abban, hogy a televíziót eladják, a pénzt pedig, amit kapnak érte, elosztják.

A nyomozók a lopásról érkezett bejelentést követően végigjárták a gyulai szórakozóhelyeket. Az összegyűjtött információk, személyleírások alapján azonosították a két gyanúsítottat és egyik barátjuk lakásából előállították őket. A televíziót lefoglalták tőlük, majd visszaadták a tulajdonosnak. A 19 éves gyulai L. D. és a 22 éves szintén gyulai M. T. ellen a Gyulai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Nézze meg ezt is:

Megtöltik a várost a vendégek a húsvéti időszakban

  A 2019-es évet tekinti minden turisztikai szereplő a bázisévnek. Ehhez az évhez mérik, hasonlítják …